1997- σήμερα: Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Μαθημάτων «Ακτινολογίας Ι &ΙΙ»

2000 – 2002: Υπεύθυνος οργάνωσης του Εκπαιδευτικού προγράμματος των μαθημάτων καθώς και των γραπτών εξετάσεων των Φοιτητών για το Μάθημα «Ακτινολογία ΙΙ».

2011 – σήμερα: Συμμετοχή στο Μάθημα Επιλογής «Επεμβατική Ακτινολογία»

2016 – σήμερα: Συμμετοχή στο Μάθημα Επιλογής «Ακτινο-ανατομία»

2017 – σήμερα: Υπεύθυνος του Μαθήματος «Ακτινολογία ΙΙ»

  • Διδάσκων σε εξειδικευμένα θέματα Ακτινολογίας
  • Διδάσκων σε όλο το φάσμα της Διαγνωστικής Αγγειο-ακτινολογίας και της Επεμβατικής Ακτινολογίας για τους Ειδικευόμενους Ακτινοδιαγνωστικής
  • Συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κλινικο-απεικονιστικές συζητήσεις περιστατικών με την Γαστρεντερολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Ο κος. Χατζηδάκης έχει υπάρξει προσκεκλημένος Ομιλητής σε πολυάριθμες Διεθνείς και Ελληνικές Μετεκπαιδευτικές Διοργανώσεις. Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες αναλυτικά εδώ.

Ο κος. Χατζηδάκης έχει υπάρξει προσκεκλημένος Ομιλητής σε 115 επιστημονικές ομιλίες σε Ελληνικά Σεμινάρια, Μετεκπαιδευτικές Διοργανώσεις και Συνέδρια. Επιπλέον, έχει υπάρξει Προσκεκλημένος Ομιλητής σε 66 επιστημονικές ομιλίες σε Διεθνή Σεμινάρια, Μετεκπαιδευτικές Διοργανώσεις και Συνέδρια. Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες αναλυτικά εδώ.

Ο κος. Χατζηδάκης έχει υπάρξει προσκεκλημένος σε  Zωντανή επίδειξη περιστατικών στο πλαίσιο διαφόρων διοργανώσεων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

Ο κος. Χατζηδάκης έχει υπάρξει προσκεκλημένος σε  Zωντανή εξέταση περιστατικών στο πλαίσιο διαφόρων Διεθνών διοργανώσεων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σχετικές πληροφορίες εδώ.